Ne se bat, zaupi mi!

No pa začnimo. Nekako tako kot je Kolumb odkrival Ameriko in z občutki Armstronga ob prvem stiku s površjem lune.

Pa vendar verjamem vase in v svoje občutke, ne se bat….

Začenjava z neverjetno dogodivščino odnosa človeka in eliksirja življenja, pomešanega z veliko ljubezni in dobre energije.

Ja, s teboj bom delil nekaj razmišljanj, tegob in uspehov na področju gin TWISTOV in GIN PAIRINGA. Kako fancy izraza kaj?

Predvsem pa bi rad gradil s teboj. Moje poti, ki se križajo kar same od sebe, postavljajo in usmerjajo ljudje. Verjamem vate in v tvojega soseda, ki je vedno na preži in čaka na svojo policijsko uro. Oba predstavljata lepo ravnotežje stroke, odtrganosti, razuma in stanja med opranimi možgani in skrbjo za solato na vrtu. Pa vendar brez obeh moja pot nebi bila enaka.

S tabo bi rad razvil obnos in debato. Moje pisanje ni namenjeno brezveznemu nakladanju o tem koliko sem HUD, ni namenjeno pouku pravilne slovenščine – če to sploh obstaja, temveč je namenjeno razmišljanju o ginih in ostalih dodatkih.

Res pa je res, priznam.

Skupaj s tabo bom poskušal biti najboljši. Ja najboljši!

Če se izogneva foušiji in ostalemu slovenskemu športu, bom napel vse sile in skupaj bova prestavljala mejnike neraziskanega. Postala bova prvaka v čudesih in premaknila meje, ki so trenutno postavljene sramotno nizko.

Si že na moji strani?

Moja stran je za odtenek manjša od sosedove, pa nič za to. Brez brezvezne drame sem še vedno mnenja, da je po padcu potrebno vstati ali pa začeti raziskovati tla. Torej imava najmanj dve možnosti ali teorije kako spraviti skupaj najina dognanja in se približati pokončni opici Homo Sapiens Sapiens.

Razmerje se enkrat mora začeti.

Vse svoja dognanja poleg ljudi in erotike vodijo tudi izkušnje in preprosto rečeno pitje. Kar nekaj let, pa nisem star se igram in raziskujem. Prišel je čas, da začnem vračati in ne samo prejemati. Želim si zgraditi pristen odnos. Nekoč, nekdaj pa me boš na ulici potegnil za rokav in rekel – hej stari, a ti veš kaj sede skupaj z aligatorjem in domačo Šmarnico? In jaz…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *