Christina VI

Prestavimo se na travnik, ki se še drži betonskega pragozda. Skupina se počasi razdeli na opazovalce in akterje. Kolega nekje v gruči hijen deluje zadovoljno. Dovolj namišljenih poslušalk in oboževalk ga spravlja v dobro voljo. Nekaj popitih steklenic gina in hormonska bomba napoveduje zanimivo noč.

Sledim ji, ker potrebujeva nekaj prostora zase. GREVA K MENI? bolj podatek kot vprašanje. Pokimam in skoraj neslišno odletiva v zelo glasnem avtu. Soba, ki si jo deli s prijateljico. To noč sva sama.

Pogledu sledi poljub. Trenutek za vdih,  da se prepričava ali greva do konca. Poljubom dodajava ugrize. Počasi sproščava nabrano in zatrto strast. Obleka je pretesna. Hočeva čutiti. Vse nama je dovoljeno. Počasi se z ustnicami peljem čez telo. Nežnim dotikom dodava praske in udarce. Bolj ko se bližam cilju bolj me odriva. Bolj sem odrinjen bolj si želim cilja. Nekaj vzdihov in kapljic švica. Telesa se naravno združita. Sposobnost ljubljena s celim telesom in ne samo z organi počasi prevlada. Razum odpove…KONEC

ZAČETEK. Kot v vsakem filmu seks ni primeren do polnoletnosti. Telo na telesu in tista dišeča bela rjuha. Vonj po švicu in ostalih tekočinah prijetno spremlja občutek strasti. Ne želim se premakniti. Poslušam njeno dihanje in gledam njeno telo. Popolnost. Redki trenutki kjer se popolnost ne rabi dokazovati.

Nesmiseln BI,BI,BI prekine sanje. Kar malo nesrečen hitim ugasniti budilko. Zadovoljno me pogleda. POZABILA SEM IZKLOPITI BUDILKO, DANES SEM TVOJA. Odločim se, da bom danes pozabil prižgati mobi in ga izključim. Nasmehnem se. GREVA POD TUŠ? spet pogoj pred vprašanjem. Voda hladi strast in doda naslednjo dimenzijo. Voda izrine nepotrebni zrak. Ne potrebujeva zraka temveč poljube. Poljubom sledijo ostale stvari. Telesa sta se že dodobra spoznala, ko zmanjka tople vode. Kako topla je ta hladna voda. Popolno.

SI KAJ LAČEN? pokimam. Želja po nikotinu in dobri hrani. Kadar telo jemlje, si želi vse. S hrbtom obrnjena začne s kuho. Kdo pravi, da kuhinja ni seksi? Opazujem vsak njen gib. Dajte lačnemu jesti in žejnemu piti, ko se zapodim do mize. Gleda me in se smehlja. Bolj kot pojem, raztrgam nekaj toplih sendvičev. GREVA NA SPREHOD? prekine zverinsko nadlegovanje hrane. Pokimam kot vedno, saj mi je tako ali tako vseeno. Na telo navlečem nekaj cunj in odideva.

Zvok kamenja, ki se ljubi, pod najinimi nogami. Prijeten veter in list, ki si ne želi pristati. Dlan v dlani in mir. Hodiva. Bolj s pogledi kot z besedami slaviva preteklo noč. V takih trenutkih čas zbledi. Teče še hitreje in moti najino dimenzijo. Sekunde tečejo hitro. Dan zamenja barvo in pojavijo se prve sence. S pogledom mi pove, da se najina zgodba za danes končuje. Odhitiva domov. Še par poljubov in slovo, ki ni težko. Usedeva se v avto ter gume, zvok ležaja in izpušnega lonca zvenijo prav romantično….

Mogoče se nadaljuje…

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *